Mycket kunskap att hämta om primer på forum

[b]Lär dig mer om primer, utbyt kunskap och upptäck hur stort utbudet är och vilken typ av primer du behöver. Många tips och knep finns att lära sig och du kan tjäna tid och vinna kunskap genom att ställa frågor och läsa svar.[/b]

Bli fin till sommarens olika festtillfällen

Med primers under blir din make up-bas slät och resultatet på sminkningen håller en högre kvalitet. Vill du inte anlita en expert så kan du enkelt skapa ett fint resultat på egen hand genom att söka kunskap och tips på ett forum. Det finns skimrande typer av primer och det finns matta. Vilken finish man önskar kan variera beroende på om det är dagsljus eller inte. Det finns vissa tillfällen som är viktigare än andra, ibland uppstår tillfällen man vill föreviga eller då man vill känna sig extra fin. Skönhet kommer inifrån – men ibland vill man även framhäva sin yttre skönhet för att känna sig fin på utsidan. En primer är en produktgrupp som kan lyfta fram det vackra inifrån. Följer man olika steg och bygger upp en fin bas av make up ger det en slät och fin yta på ansiktet.

Bra att utbyta kunskap och läsa om olika tekniker

I vissa magasin finns ibland utförliga tips och steg-för-steg instruktioner om hur man lägger en snygg make up. Men när man inte har ett nära tillhands och behöver guiden genast, då är ett levande forum den bästa platsen att söka sig till. Man vinner på att utbyta erfarenheter om till exempel olika varumärken, produktegenskaper och erfarenheter av vissa produkter. När man har en utbildning har man lärt sig och känner till olika knep, som till exempel att det ofta går bra att applicera de flesta sminkprodukter så som olika primers och ögonskuggor med en mindre pensel och att fukta penseln med lite vatten innan eller efter produkten är applicerad brukar vara helt okej. Det beror på vilket resultat man önskar sig. Att testa och att våga testa kan leda fram till nya spännande och oväntade resultat.

Hållbarhet och hållfasthet

För att få ett hållfast resultat vid användning av make up så är primer en viktig basprodukt. Man kan använda smink direkt på hyn men de flesta som använt en primer först håller nog med om att det ser snyggare ut i betydligt fler timmar med en primer under ett löspuder, solpuder etc. Utöver att bli fin vårdar och tillför en del produkter näring och är på det sättet även hudvård. Nu är det bara att stråla av skönhet! En  vet att det är värt den lilla extra mödan med att lägga en primer först, för att därefter lägga nästa lager som kan vara ett genomskinligt löspuder som fyller i fina linjer och gör ytan ultraslät och därefter ytterligare ett steg av till exempel ett lite mer kompakt puder. Att arbeta i flera steg när man lägger en make up-bas är professionellt och ger en maxad effekt av fina ytor i ansiktet.